Innovative antivirale lægemidler – nye værktøjer til kampen mod Ebola, Zika, HIV m.fl.

Ph.d.-forsvar, Torsdag d. 16. Maj 2019. Camilla Kaas Frich

16.05.2019 | Sunitha Satkunam

Camilla Kaas Frich

I løbet af sit ph.d.-studium har Camilla Kaas Frich arbejdet hen imod innovative nye lægemidler mod virusser. (Gen)opståen af pandemier som Ebola og Zika har gjort offentligheden opmærksom på nødvendigheden af bedre antivirale lægemidler. Camilla har arbejdet på at udvikle bredspektrede antivirale lægemidler, som kan bruges som forsvar mod nuværende og opstående virusser. Et andet kerneemne i Camillas forskning har været udviklingen af innovativ behandling, samt arbejdet hen imod en kur for HIV. Forskningsresultaterne fra dette projekt bidrager til de videnskabelige områder medicinal polymerkemi og antiviral terapi.

Ph.d.-studiet er gennemført ved Institut for Kemi, Science and Technology, Aarhus Universitet.

Tid: Torsdag d. 16. Maj 2019 kl 12.15
Sted: Bygning 1534, lokale 125, Auditorium F, Institut for Matematik, Aarhus Universitet, Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C
Afhandlingens titel: Macromolecular prodrugs for antiviral therapy
Kontaktinfo: Camilla Kaas Frich e-mail: cfr@chem.au.dk, tlf..: +4521752711