Karakterisering af Lomme-Specifik Binding til Albumin, en Naturlig Transporter i Cirkulation

Ph.d.-forsvar, fredag den 29. maj 2020. Malene Selch Sønnichsen.

29.05.2020 | Mie Meulengracht Christensen

Malene Selch Sønnichsen

Under hendes ph.d.-studier har Malene Selch Sønnichsen etableret en platform til karakterisering af site-specifik binding af molekyler til albumin protein, ved brug af nuclear magnetic resonance. Albumin er en naturlig transporter af adskillige molekyler i blodcirkulationen, og hendes forskningsresultater vil bidrage til forståelsen af farmakokinetiske egenskaber ved drug delivery. Ph.d.-studiet er gennemført ved Interdisciplinært Nanoscience Center (iNANO), Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet, i samarbejde med Novo Nordisk og funding fra Innovationsfonden.

Tid: Fredag den 29. maj 2020 kl. 13:00
Sted: Forsvaret afholdes online.
For at modtage et link til begivenheden, send venligst en e-mail til Jan Skov Pedersen, jsp@chem.au.dk.
Afhandlingens titel: Udvikling af et Site-Specifikt Albumin-bindings Assay
Kontaktinfo: Malene Selch Sønnichsen, e-mail: malene001@hotmail.com

Professor Dr. Gregg Siegal, Institut for Science, Chemistry and Pharmaceutical Sciences, Free University of Amsterdam, Holland
Lektor Dr. Kaare Teilum, Institut for Biologi, Københavns Universitet, Danmark
Professor Jan Skov Pedersen (formand), iNANO og Institut for Kemi, Aarhus Universitet, Danmark
Lektor Dr. Frans A. A. Mulder, iNANO og Institut for Kemi, Aarhus Universitet, Danmark
Scenior Research Scientist Marie Ø. Pedersen, afdeling for Biophysics and Injectable Formulation 2, Novo Nordisk, Danmark
Principal Scientist Fredrik Kryh Öberg, afdeling for Recombinant Diversity Technologies, Novo Nordisk, Danmark

Pga. situationen med coronavirus er Aarhus Universitet fysisk lukket. Afhandlingen vil derfor ikke ligge til gennemsyn på ph.d.-administrationens kontorer. I stedet kan interesserede rette henvendelse via følgende e-mailadresse: gradschool.scitech@au.dk og få en digital kopi af ph.d.-afhandlingen. Bemærk, at i særlige tilfælde kan det være nødvendigt at indgå individuel aftale om gennemsyn af ph.d.-afhandlingen.